loading

Serviciile noastre

Compania de Taxi Verbiţă se remarcă prin nivelul ridicat al calităţii serviciilor pe care le desfășoară pe piaţa din Arad, convingandu-vă prin promptitudine, ținută, decentă și profesionalism.
Ne mândrim cu un dispecerat modern disponibil 24h/24h, notorietate pe piața de profil din Arad, șoferi profesioniști și manierați și vă stăm la dispoziţie cu o gamă largă de autovehicule foarte bine întreținute și verificate periodic, din care 200 autoturisme sunt destinate pentru transportul de persoane (Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia Sandero, Dacia Duster) iar 8 autoutilitare destinate pentru transport de marfă (Dacia Pick-up, microbuze până în 3,5 tone)

💯Satisfacția ta este prioritară pentru noi! De aceea la Taxi Verbiță Arad ne asigurăm că tu beneficiezi de curse rapide și confortabile.

Te așteptăm cu👇:

✅Aplicația Taxi Verbiță, disponibilă în Google Play și AppStore, prin care poți plăti cursa online cu cardul și ai acces la informații utile, pentru o călătorie sigură;

✅200 de mașini nepoluante și curate, care sunt dezinfectate zilnic sau ori de câte ori este necesar;

✅Șoferi profesioniști, care beneficiază de instructaj de specialitate.

Alege și tu de serviciile Taxi Verbiță și numără-te printre clienții noștri mulțumiți!

Norme de siguranta

Autoturismele noastre sunt in conformitate cu normele de siguranta in vigoare prevazute impotriva covid-19

Promptitudine

Datorita flotei noastre de autoturisme, avem un timp foarte scazut de asteptare.


Acoperire

200 autoturisme sunt destinate pentru transportul de persoane (Renault Zoe Electric, Renault Kadjar, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia Sandero, Dacia Duster) iar 8 autoutilitare destinate pentru transport de marfă (Dacia Pick-up, microbuze până în 3,5 tone)

TAXI VERBIȚĂ BUSINESS

🚖 Oferim servicii de taximetrie sigure și rapide pentru transportul angajaților dumneavoastră, astfel încât să ajungă la timp la locul de muncă sau la întâlniri importante.

🚖 Cu Taxi Verbiță Business, aveti la dispoziție o flotă de mașini moderne și confortabile, conduse de șoferi profesioniști și cu experiență. Indiferent de numărul de pasageri sau de destinația dorită, suntem pregătiți să vă oferim o experiență de transport de calitate.

🚖 Ne-am angajat să oferim servicii personalizate, astfel încât să putem satisface nevoile unice ale fiecărei companii cu care colaborăm. De la rezervarea online până la sosirea la destinație, ne asigurăm că experiența dumneavoastră cu Taxi Verbita Business este una plăcută și fără probleme.

🚖 În plus, avem prețuri competitive și flexibile, astfel încât să putem oferi soluții personalizate pentru orice buget. Cu o facturare lunară convenabilă și transparentă, veți avea control total asupra cheltuielilor de transport ale companiei.

🚖 Alegeți Taxi Verbiță Business pentru a vă asigura că angajații dumneavoastră ajung la timp și în siguranță la locul de muncă sau la întâlnirile lor de afaceri. Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați transportul cu usurință și fără stres.

🚖 Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de taximetrie pentru companii și pentru a face o rezervare. Vă așteptăm cu drag!

☎️Telefon dispecerat: 0257.944
☎️Telefon: 0722.333.297

TRANSPORT MARFĂ

🚚 Odată cu venirea primăverii, firma noastră de transport marfă oferă acum un preț special de doar 4.99 lei/km. Suntem o echipă profesionistă și cu experiență în domeniu, pregatită să livreze marfa ta cu grijă și promptitudine la orice destinație din țară.
🚚 Indiferent dacă ai nevoie de transport pentru echipamente grele, materiale de construcții sau alte tipuri de mărfuri, putem oferi soluții personalizate pentru orice necesitate.
🚚 Avem la dispoziție o flotă variată de vehicule adaptate pentru orice tip de marfă, asigurând astfel o calitate ridicată a serviciilor noastre.
🚚 Alege serviciile noastre de transport marfă și beneficiază de un preț corect, promptitudine, siguranță și profesionalism.
🚚 Contactează-ne acum pentru mai multe detalii și pentru a obține o ofertă personalizată!
☎️Telefon dispecerat: 0257.944
☎️Telefon: 0722.444.518
bg

FAQs

0
Ani de experienta in domeniu
0
Autoturisme transport persoane
0
Autoutilitare transport marfa
0 +
Soferi profesionisti

Comandă taxi prin aplicație!